زندگی نامه شهید حسن طاهر زاده
شهید حسن طاهر زاده در روز اول مرداد ماه سال 1338 که مصادف بود با شب اول محرم دیده به جهان گشود . حسن در سن 6 سالگی وارد دبستان شد و توانست تا کلاس اول دبیرستان درس بخواند بعد از آن ترک تحصیل کرد و چون به کارهای فنی علاقه فراوانی داشت به همین جهت شغل تأسیسات ساختمان را برای خود انتخاب کرد و در مدت کمتر از یک سال در کار خود استاد شد و در سازمان مسکن به طور پیمان کار مشغول به کار شد و با اوج گیری انقلاب اسلامی در کشور مان در تظاهرات کوچک و بزرگ شرکت میکرد . شهید حسین طاهر زاده در آسایشگاه معلولین انقلاب اسلامی فعالیت های گسترده ای داشت و به صورتی که هفته ای 2 بار برای حمام کردن جوانانی که در راه پیروزی انقلاب اسلامی سلامتی خود را از دست داده بودند مخصوصاْ آنهایی که قطع نخاع شده بودند ، می رفت . حسن آنها را حمام می کرد و میگفت آنها وضعیت خوبی ندارند من وقتی آنها را حمام می کنم دست هایم را جلوی بینی ام قرار می دهم و بو میکنم و به آنها می گویم شما مطمئن باشید که من ناراحت نمی شوم و خدا را شکر می کنم که توفیق خدمت شما را به من داده است .
بعد از شروع جنگ تحمیلی حسن ماندن را جایز ندانست و تلاش می کرد که به جبهه برود تا این که در 17 بهمن ماه سال 1359 به خدمت رفت و دوران آموزشی را در پادگان چهل دختر شاهرود به پایان رساند و بلافاصله به خرم آباد و سپس به جبهه دشت عباس منتقل شد و در جبهه با فداکاری و ایثار کم نظیری همیشه داوطلب انجام خطرناک ترین مأموریت ها بود . وی در حمله ای که برای باز پس گرفتن پنج تپه اشغال شده انجام گرفت شرکت داشت و پس از چند ماه خدمت به جبهه غرب دزفول منتقل شد ، شهید طاهر زاده برای بار آخری که به مرخصی آمد از خانواده مؤمن و مذهبی دختری را برای او انتخاب کردند و او نامزد نمود و با حلقه نامزدی در دست و شیرینی عازم جبهه شد و در روز چهارشنبه 14/11/60 به شهادت رسید و در روز شنبه 17 بهمن سال 1360 به خاک سپرده شد .
زندگی نامه و وصیت نامه شهید حشمت الله عباسکوهی
حسن ,شهید ,سال ,زاده ,طاهر ,اول ,شد و ,و در ,طاهر زاده ,انقلاب اسلامی ,شهید حسن
درباره این سایت