شهید: حسن طاهرزاده
نام پدر: شنبه قنبر
تاریخ تولد:1338
محل شهادت : دزفول
تاریخ شهادت:1360.11.04
آرامگاه : بهشت زهرا (س) تهران

زندگی نامه شهید حسن طاهر زاده

شهید حسن طاهر زاده در روز اول مرداد ماه سال 1338 که مصادف بود با شب اول محرم دیده به جهان گشود . حسن در سن 6 سالگی وارد دبستان شد و توانست تا کلاس اول دبیرستان درس بخواند بعد از آن ترک تحصیل کرد و چون به کارهای فنی علاقه فراوانی داشت به همین جهت شغل تأسیسات ساختمان را برای خود انتخاب کرد و در مدت کمتر از یک سال در کار خود استاد شد و در سازمان مسکن به طور پیمان کار مشغول به کار شد و با اوج گیری انقلاب اسلامی در کشور مان در تظاهرات کوچک و بزرگ شرکت می‌کرد . شهید حسین طاهر زاده در آسایشگاه معلولین انقلاب اسلامی فعالیت های گسترده ای داشت و به صورتی که هفته ای 2 بار برای حمام کردن جوانانی که در راه پیروزی انقلاب اسلامی سلامتی خود را از دست داده بودند مخصوصاْ آنهایی که قطع نخاع شده بودند ، می رفت . حسن آنها را حمام می کرد و می‌گفت آنها وضعیت خوبی ندارند من وقتی آنها را حمام می کنم دست هایم را جلوی بینی ام قرار می دهم و بو می‌کنم و به آنها می گویم شما مطمئن باشید که من ناراحت نمی شوم و خدا را شکر می کنم که توفیق خدمت شما را به من داده است .

بعد از شروع جنگ تحمیلی حسن ماندن را جایز ندانست و تلاش می کرد که به جبهه برود تا این که در 17 بهمن ماه سال 1359 به خدمت رفت و دوران آموزشی را در پادگان چهل دختر شاهرود به پایان رساند و بلافاصله به خرم آباد و سپس به جبهه دشت عباس منتقل شد و در جبهه با فداکاری و ایثار کم نظیری همیشه داوطلب انجام  خطرناک ترین مأموریت ها بود . وی در حمله ای که برای باز پس گرفتن پنج تپه اشغال شده انجام گرفت شرکت داشت و پس از چند ماه خدمت به جبهه غرب دزفول منتقل شد ، شهید طاهر زاده برای بار آخری که به مرخصی آمد از خانواده مؤمن و مذهبی دختری را برای او انتخاب کردند و او نامزد نمود و با حلقه نامزدی در دست و شیرینی عازم جبهه شد و در روز چهارشنبه 14/11/60 به شهادت رسید و در روز شنبه 17 بهمن سال 1360 به خاک سپرده شد .

زندگی نامه و وصیت نامه شهید حشمت الله عباسکوهی

زندگی نامه و وصیت نامه شهید حسن فخاری

زندگی نامه شهید حسن طاهرزاده

حسن ,شهید ,سال ,زاده ,طاهر ,اول ,شد و ,و در ,طاهر زاده ,انقلاب اسلامی ,شهید حسن

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کسب درآمد اینترنتی بانرم افزار مدیریت حوزه علمیه علوی هیدج کانون فرهنگی تبلیغی نورالهدی صادق فراهانی دانلود فایل آموزشی reyhanehasadi بالی برای پریدن ... دانلود مقاله فارسی نمونه سوالات رایگان اتاق اصناف 耳聽過愛情